2021-02-12 07:46:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fontos kérdések kerülhetnek ma terítékre a beszélgetések során

Napi horoszkóp február 12-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Különleges álmai, megérzései lehetnek ma, amelyek segítik egy döntés meghozásában. Feltétlenül az intuíciójára hallgasson, még akkor is, ha ellentmondanak az észérveknek! Inkább ne menjen bele valamibe, ha úgy érzi, rosszul is elsülhet a dolog.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma valahogy nosztalgikus hangulatba kerül, és nehezen összpontosít a feladataira. Áttörést érhet el viszont olyan munkákban, amelyek kreativitást igényelnek, és a család érzelmi összhangja is erős most.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valahogy nosztalgikus hangulatba kerül, és nehezen összpontosít a feladataira. Áttörést érhet el viszont olyan munkákban, amelyek kreativitást igényelnek, és a család érzelmi összhangja is erős most.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzékenyen reagál mindenre, még az ártatlan megjegyzésekre is. Számoljon el magában tízig, mielőtt visszaszólna, ezzel elejét veheti egy teljesen értelmetlen vitának. A relaxációs gyakorlatok, a forró fürdő és az illóolajok sokat segíthetnek az ellazulásban.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A ma hozott döntéseinek hosszú távú hatásai lesznek, ezért alaposan át kell gondolnia azokat. Szívügyek terén valaki mindig ön mellett áll, és támogatja, de egyedül kell határoznia. Bízzon magában, megtalálja a helyes utat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem igazán tud mit kezdeni a mai érzelmes energiákkal, ön ennél sokkal gyakorlatiasabb. Feszültséget is kelthet önben, ha mások kissé irracionális viselkedésével szembesül. Az a legjobb, ha ma csak és kizárólag a saját dolgaival foglalkozik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne engedje, hogy a kollégák belerángassák a munkahelyi konfliktusokba! Talán elvárják, hogy állást foglaljon, de használja remek kommunikációs készségeit, és bújjon ki a kényes helyzetből.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halak jegyébe lép. Nem kell állandóan kapkodnia, nagy iramban rohannia, szép sorjában intézze ügyeit. Érzelmileg is biztonságban érzi magát, és ez még inkább megacélozza erejét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most igazán örömét leli abban, ha egy kicsit elszakadhat a rutintól, a megszokott dolgoktól. Szakítson rá időt, hogy találkozzon egy barátjával, ha máshogy nem, legalább a parkban tegyenek együtt munka után egy sétát. Izgalmas hírek juthatnak a fülébe!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan hír, egy telefonhívás vagy megkeresés felzaklathatja, s egyben felébreszti vállalkozó kedvét. Keresi a kihívásokat, a megmérettetést. Egy önhöz hasonló habitusú emberrel hozza össze a sors. Ez egy kezdődő barátság is lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos kérdések kerülhetnek ma terítékre a beszélgetések során. Legyen lényegre törő, és világos, érthető válaszokat adjon, ha kérdezik. Rengeteg érzelem tör felszínre az este folyamán.


Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygóktól rengeteg energiát kap, amivel más embereket is motivál. Pozitív hozzáállása, bölcsessége miatt többen öntől nyernek energiát. A mai nap szerencsét tartogat a Halaknak!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: